Τι συμβαινει εδω?

Οι δημιουργίες μου που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο αυτό, δεν έχουν βιοποριστικό στόχο, δεν έχουν αντίτιμο, όταν μαζευτούν αρκετές θα βρεθεί και κάποιος τρόπος να τις κατεβάσουν ελεύθερα όσοι ενδιαφέρονται, και το ενδεχόμενο μελλοντικής εκπόρνευσης τους, είναι μάλλον ανύπαρκτο.

Η αναπαραγωγή τους είναι όχι μόνο ελεύθερη αλλά και επιθυμιτή ακόμα και χωρίς αναφορά προέλευσης, αν και θα μου άρεσε να υπάρχει.

Όμως!
Η αναπαραγωγή των δημιουργιών με σκοπό το κέρδος, την εμπορική τους αξιοποίηση, τη διαφήμιση, ή οποιαδήποτε άλλη χρησιμοποίησή τους κρίνεται αντίθετη προς τη φύση τους και το σκοπό τους, τόσο από άτομα, όσο και από εταιρίες, οργανώσεις κτλ θα προκαλέσει οργισμένη και άκρως επιθετική συμπεριφορά.


Υ.Γ. Απαλλοτριωμένες δημιουργίες άλλων θα ανεβαίνουν μόνο για αισθητικούς - συναισθηματικούς λόγους, και όταν είναι δυνατόν με αναφορά στο δημιουργό.

Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Λίγο πιο μετά...

Εντάξει, ούτε χρόνος δεν πέρασε, και ναμαι.
Όχι ότι έχω πολλά να πω, απλά πως αυτό που ως συλλογικό εγχείρημα ήταν πριν από 10 μήνες στα σκαριά και στις κουβέντες, σήμερα φτάνει να αποκτήσει υπόσταση.
Ίσως από τη σημερινή του εμπειρία κι αν όλα πάνε καλά να έχω να σας πω/δείξω και κάτι παραπάνω, μέχρι τότε αναμονή...τα προσωπικά σχέδια πάνε λίγο πιο πίσω, τα συλλογικά βγαίνουν μπροστά, και το σημαντικό είναι πως υπάρχουν και περνάμε καλά.Πολύ καλά!...κι αυτό ίσως να είναι και ραντεβού.
Δεν υπάρχουν σχόλια: