Τι συμβαινει εδω?

Οι δημιουργίες μου που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο αυτό, δεν έχουν βιοποριστικό στόχο, δεν έχουν αντίτιμο, όταν μαζευτούν αρκετές θα βρεθεί και κάποιος τρόπος να τις κατεβάσουν ελεύθερα όσοι ενδιαφέρονται, και το ενδεχόμενο μελλοντικής εκπόρνευσης τους, είναι μάλλον ανύπαρκτο.

Η αναπαραγωγή τους είναι όχι μόνο ελεύθερη αλλά και επιθυμιτή ακόμα και χωρίς αναφορά προέλευσης, αν και θα μου άρεσε να υπάρχει.

Όμως!
Η αναπαραγωγή των δημιουργιών με σκοπό το κέρδος, την εμπορική τους αξιοποίηση, τη διαφήμιση, ή οποιαδήποτε άλλη χρησιμοποίησή τους κρίνεται αντίθετη προς τη φύση τους και το σκοπό τους, τόσο από άτομα, όσο και από εταιρίες, οργανώσεις κτλ θα προκαλέσει οργισμένη και άκρως επιθετική συμπεριφορά.


Υ.Γ. Απαλλοτριωμένες δημιουργίες άλλων θα ανεβαίνουν μόνο για αισθητικούς - συναισθηματικούς λόγους, και όταν είναι δυνατόν με αναφορά στο δημιουργό.

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

Τρία χρόνια και κάτι μετά...

Εντάξει, τάπαμε και δίπλα, χάθηκα.
Και ναι, τρία χρονάκια είναι πολλά, αλλά και τι να κάνεις? Μπορώ να εξηγήσω με διάφορους τρόπους την απουσία μου, ο βασικός είναι ότι η ζωή σε προσπερνάει καμιά φορά.
Όπως και να έχει σας λέω πως και υλικό, και έμπνευση υπάρχει, πότε θα μορφοποιηθεί και θα φτάσει εδώ είναι άλλο θέμα... υπάρχει κι ένα πιο συλλογικό εγχείρημα στα σκαριά.
Θα δούμε...
Μέχρι τότε γυρνάω με δωράκι διαμάντι, λινκ για να διαβάσετε τον υπερφανταστικό μικρο κθούλου.
Ο οποίος έχει γίνει και public domain το οποίο σημαίνει άντε γαμήσου copyright... ή έτσι νομίζω, όχι πως έχει σημασία.
Καλή ανάγνωση, καλή διασκέδαση και μάλλον θα τα ξαναπούμε σύντομα...
Α ναι, και καλή χρονιά. (βλακ χιούμορ)

Για το λίνκι πατήστε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: