Τι συμβαινει εδω?

Οι δημιουργίες μου που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο αυτό, δεν έχουν βιοποριστικό στόχο, δεν έχουν αντίτιμο, όταν μαζευτούν αρκετές θα βρεθεί και κάποιος τρόπος να τις κατεβάσουν ελεύθερα όσοι ενδιαφέρονται, και το ενδεχόμενο μελλοντικής εκπόρνευσης τους, είναι μάλλον ανύπαρκτο.

Η αναπαραγωγή τους είναι όχι μόνο ελεύθερη αλλά και επιθυμιτή ακόμα και χωρίς αναφορά προέλευσης, αν και θα μου άρεσε να υπάρχει.

Όμως!
Η αναπαραγωγή των δημιουργιών με σκοπό το κέρδος, την εμπορική τους αξιοποίηση, τη διαφήμιση, ή οποιαδήποτε άλλη χρησιμοποίησή τους κρίνεται αντίθετη προς τη φύση τους και το σκοπό τους, τόσο από άτομα, όσο και από εταιρίες, οργανώσεις κτλ θα προκαλέσει οργισμένη και άκρως επιθετική συμπεριφορά.


Υ.Γ. Απαλλοτριωμένες δημιουργίες άλλων θα ανεβαίνουν μόνο για αισθητικούς - συναισθηματικούς λόγους, και όταν είναι δυνατόν με αναφορά στο δημιουργό.

Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Βραδυφλεγείς : Ανάφλεξη

Πολύ καθυστερημένα, αλλά ποτέ αργά.
Χρόνια απουσίας από εδώ, που όμως υπήρξαν εξαιρετικά δημιουργικά, και συνεχίζουν να είναι, απλά σε συλλογικό πλέον πεδίο και πλαίσιο, μέχρι να γυρίσω και πάλι στον ιερό αυτό ναό με προσωπικούς ψαλμούς.
Υπάρχει λοιπόν ο καρπός της συλλογικής αυτής δουλειάς που μπορείτε να τον κατεβάσετε και να τον απολαύσετε χωρίς αντίτιμο, και όχι τσάμπα, από ΕΔΩ.

Για το πολιτικό του πράγματος πολλά θα μπορούσαν να γραφτούν, αλλά έχουμε δώσει ήδη μία "συνέντευξη" στη ΒΑΛΕΡΙΑΝΑ , και άλλη μία ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ της ομάδας που κάποτε υπήρχε -όχι πλέον- "Α/Α για την επαναπροώθηση της DIY λογικής" στην οποία συμμετείχαμε όλοι όσοι είμαστε στο συγκρότημα. Βέβαια αρκετά από όσα γράφονται και στα δύο κείμενα έχουν ανατραπεί ή έχουν αναθεωρηθεί αλλά δεν πειράζει, έτσι είναι οι ζωντανοί οργανισμοί, εξελίσσονται, άλλωστε οι βεβαιότητες δεν ήταν ποτέ το σημείο εκκίνησης μας.
..κι ελπίζω να σας δω στην πόλη σας.Δεν υπάρχουν σχόλια: