Τι συμβαινει εδω?

Οι δημιουργίες μου που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο αυτό, δεν έχουν βιοποριστικό στόχο, δεν έχουν αντίτιμο, όταν μαζευτούν αρκετές θα βρεθεί και κάποιος τρόπος να τις κατεβάσουν ελεύθερα όσοι ενδιαφέρονται, και το ενδεχόμενο μελλοντικής εκπόρνευσης τους, είναι μάλλον ανύπαρκτο.

Η αναπαραγωγή τους είναι όχι μόνο ελεύθερη αλλά και επιθυμιτή ακόμα και χωρίς αναφορά προέλευσης, αν και θα μου άρεσε να υπάρχει.

Όμως!
Η αναπαραγωγή των δημιουργιών με σκοπό το κέρδος, την εμπορική τους αξιοποίηση, τη διαφήμιση, ή οποιαδήποτε άλλη χρησιμοποίησή τους κρίνεται αντίθετη προς τη φύση τους και το σκοπό τους, τόσο από άτομα, όσο και από εταιρίες, οργανώσεις κτλ θα προκαλέσει οργισμένη και άκρως επιθετική συμπεριφορά.


Υ.Γ. Απαλλοτριωμένες δημιουργίες άλλων θα ανεβαίνουν μόνο για αισθητικούς - συναισθηματικούς λόγους, και όταν είναι δυνατόν με αναφορά στο δημιουργό.

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010

Ρομπέρτο Τσούκκο.

"Προς τα πάνω.Δεν πρέπει να προσπαθείτε να διασχίσετε τους τοίχους, γιατί, πέρ' άπ' τους τοίχους, υπάρχουν άλλοι τοίχοι, υπάρχει πάντα η φυλακή.Να δραπετεύετε άπ' τις στέγες, προς τον ήλιο.Δε θα βάλουν ποτέ ένα τοίχο ανάμεσα στον ήλιο και τη γη."
Bernard-Marie Koltes.

Απόσπασμα από το ομότιτλο θεατρικό του συγγραφέα.

Το είχα δει πριν πολλά -μάλλον- χρόνια σε 3ήμερο του Θερσίτη, το είχα αγοράσει πριν αρκετά και τώρα έσκασε στο μυαλό μου, με αφορμή την ανάρτηση του εργαλείου και της serratia.

Δεν υπάρχουν σχόλια: