Τι συμβαινει εδω?

Οι δημιουργίες μου που δημοσιεύονται στο ιστολόγιο αυτό, δεν έχουν βιοποριστικό στόχο, δεν έχουν αντίτιμο, όταν μαζευτούν αρκετές θα βρεθεί και κάποιος τρόπος να τις κατεβάσουν ελεύθερα όσοι ενδιαφέρονται, και το ενδεχόμενο μελλοντικής εκπόρνευσης τους, είναι μάλλον ανύπαρκτο.

Η αναπαραγωγή τους είναι όχι μόνο ελεύθερη αλλά και επιθυμιτή ακόμα και χωρίς αναφορά προέλευσης, αν και θα μου άρεσε να υπάρχει.

Όμως!
Η αναπαραγωγή των δημιουργιών με σκοπό το κέρδος, την εμπορική τους αξιοποίηση, τη διαφήμιση, ή οποιαδήποτε άλλη χρησιμοποίησή τους κρίνεται αντίθετη προς τη φύση τους και το σκοπό τους, τόσο από άτομα, όσο και από εταιρίες, οργανώσεις κτλ θα προκαλέσει οργισμένη και άκρως επιθετική συμπεριφορά.


Υ.Γ. Απαλλοτριωμένες δημιουργίες άλλων θα ανεβαίνουν μόνο για αισθητικούς - συναισθηματικούς λόγους, και όταν είναι δυνατόν με αναφορά στο δημιουργό.

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2010

Θα Φύγω.

Μετά από πολλές καθυστερήσεις, αναποδιές, σάπιες κιθάρες που ξεκουρδίζονταν κατά τη διάρκεια της εγγραφής, κρασαρίσματα του software που χρησιμοποιούσα για να γράψω, ελλείψεις σε βασικά fx, και ουσιαστικά αμιξάριστο...ορίστε το αποτέλεσμα:
Η οπτικοποίηση είναι κάτι που απλά προέκυψε, δεν είχα δοκιμάσει ποτέ στο παρελθόν οτιδήποτε παρεμφερές, και μάλλον δε θα ξαναπροκύψει, στο άμεσο μέλλον τουλάχιστον.

Το τραγούδι πιθανότατα θα ηχογραφηθεί από την αρχή κάποια στιγμή, ώστε να ανεβεί ξανά, με καλύτερο ήχο και κάποια επιπλέον στοιχεία που στην παρούσα έκδοση είτε δεν υπάρχουν, είτε δεν ακούγονται.

Κι αφήστε ότι έχετε ευχαρίστηση...

8 σχόλια:

uhuru είπε...

καλοοο

Papatragos είπε...

Ευχαριστώωωωω :)

Ανώνυμος είπε...

Πολύ πόνος ρε φίλε...
:)
Άντε καλή αρχή και, άμα αυτή η εκδοχή δεν σε ικανοποιεί, αδημονώ για τις επόμενες

Εκ του Κακού του Λύκου

Papatragos είπε...

Θα έρθουν κι αυτές, που θα μου πάει :)

Πόνος δε λες τίποτα, μέσα στο στόμα σου μπήκα για να το γράψω!
Χαχαχαχα!

kon είπε...

..είναι όμορφο όπως είναι..

Papatragos είπε...

Χαίρομαι που σου άρεσε, όταν και αν ξανανέβει, δε θα καταργηθεί αυτή η ανάρτηση.

kon είπε...

..γιατί απλά δεν είναι το τέλειο που μετράει.. περιμένουμε συνέχεια! Καλημέρα

http://www.youtube.com/watch?v=md30rqCtEQo

Ανώνυμος είπε...

Χμμ! ολα τα κακά παιδιά εδώ...
Εκ του Κακού του Λύκου....
(I ll be back s00n)